Szállítási feltételek

Szállítási feltételek

A Honlapon leadott rendelések kiszállítása DPD futárszolgálattal történik. Kérjük, a szállítási címet pontosan adja meg, segítve ezzel a futárok munkáját. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8 és 17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Szállítási költségek

Magyarország egész területén a szállítási költség egyszeri fix 1980 Ft.

20.000 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás ingyenes.

Magyarországon kívüli országokba jelenleg nem szállítunk.

Szállítási határidő

A megrendelés kiszállításának határideje 5-8 munkanap. Szolgáltató – a Felek eltérő megállapodásának hiányában - a szerződés megkötését követően késedelem nélkül, de legkésőbb harminc napon belül köteles a fogyasztó rendelkezésére bocsátani (kiszállítani) a terméket. A Szolgáltató késedelme esetén a fogyasztónak minősülő Vásárló jogosult póthatáridőt tűzni. Ha a Szolgáltató a póthatáridőn belül nem teljesít, a fogyasztó jogosult a szerződéstől elállni. A fogyasztó póthatáridő tűzése nélkül akkor jogosult a szerződéstől elállni akkor, ha a) a Szolgáltató a szerződés teljesítését megtagadta; vagy b) a szerződést a felek megállapodása szerint vagy a szolgáltatás felismerhető rendeltetésénél fogva a meghatározott teljesítési időben - és nem máskor - kellett volna teljesíteni.

Személyes átvétel

Amennyiben a Vásárló a megrendelt termékeket valamelyik üzletünkben kívánja átvenni, a megrendelés feladása előtt a „Megjegyzés” rovatban kell jeleznie ezt a szándékát, továbbá meg kell jelölnie azt az üzletünket, ahol a megrendelt termékeket át kívánja venni.

A kiemelkedő felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. (adatvédelem)